Poziv na mini EdukAl 2021: Demencija i COVID-19


Poštovani članovi Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest, Prijatelji demencije, njegovatelji i skrbnici osoba s demencijom, zdravstveni i socijalni radnici, psiholozi, rehabilitatori, terapeuti i svi koji se svakodnevno susrećete s javno-zdravstvenim problemima demencije,

Osobita nam je čast i zadovoljstvo pozvati Vas 17. prosinca 2021. od 9:30 do 15:30 sati na mini EdukAl 2021 - 7. edukativnu online konferenciju koju organizira Hrvatska udruga za Alzheimerovu bolest pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, Alzheimer's Disease International i Alzheimer Europe.

Tema konferencije

mini EdukAl 2021 će u okviru svoje teme „Demencija i COVID-19“ razmotriti različite aspekte dugotrajnih utjecaja pandemije na osobe s demencijom, posebice ograničenja njihovog kretanja i potrebne im prilagođene psiho-socijalne potpore, novih lijekova i novih kapaciteta odjela za osobe s demencijom u domovima za starije, kao i niza praktičnih savjeta.

Prezentacije posterima

Pozivamo Vas i da aktivno sudjelujete na mini EdukAlu 2021 svojim poster prezentacijama. Savjetujemo da prilagodite format postera razmjerima ekrana (16:9, tj. širina 1920 px, visina 1080 px), a tekst oblikujete slovima najmanje veličine od 18 pt.

  • Molimo Vas da nam prijedloge prezentacija plakatima (posterima) dostavite e-poštoma na adresu edukal(at)alzheimer.hr do 10.12.2021.
  • Svi autori postera trebaju imati plaćenu kotizaciju.

Kotizacije i uvjeti sudjelovanja

Kotizacija za sudjelovanje na mini EdukAlu 2021 iznosi 100 kuna, a sudjelovanje na konferenciji bit će bodovano sukladno pravilnicima stručnih komora.

Kotizacije su oslobođeni članovi Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest (HUAB-a) s plaćenom članarinom za ovu godinu.

Oslobođenje od plaćanja kotizacije mogu uživati i osobe koje se učlane do roka za prijave na konferenciju - (godišnja članarina u HUAB-u iznosi 120 kuna).

Svi autori i suautori postera dužni su platiti kotizaciju.

Nakon uplate kotizacije odnosno prijave onih koji su oslobođeni kotizacije, sudionici će primiti e-poštom svoju osobnu poveznicu na online platformu putem koje će se održati konferencija.

Prijava sudjelovanja na mini Edukalu 2021

Prijaviti se možete putem stranica www.edukal.alzheimer.hr/prijave ili e-poštom: edukal(at)alzheimer.hr. Sudionici konferencije će nakon pristigle prijave na adresu svoje e-pošte primiti odgovarajući račun.

Rok za prijave je do 10. prosinca 2021., a rok za uplatu kotizacije do 14. prosinca 2021.

Dodatne informacije potražite na stranicama www.edukal.alzheimer.hr, telefonom (091 4004 138) ili e-poštom: edukal(at)alzheimer.hr

Srdačan pozdrav do susreta na EdukAl-u.

Mira Dajčić, bacc. physioth.
predsjednica Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest

Tomislav Huić
predsjednik programsko-organizacijskog odbora EdukAl-a,
izvršni dopredsjednik Hrvatske udruge za Alzheimerovu bolest i
voditelj inicijative Prijatelji demencije – Hrvatska